返回列表 回復 發帖

[軚鈴]清櫃平售16-19吋合金鈴連軚(更新)

19吋日本WEDS ZEA 鈴連軚一套 $8500
正廠日本制WEDS鈴、19X8J、OFFSET 40、跟4條15年石橋TURANZA T001 225-45-19軚、鈴九成新、軚八成新紋、可避大鮑魚、正形無花無坳,齊沙板,114.3大五孔安裝。

18吋電鍍頭尾鈴連軚一套 $5000
台仔、頭尾電鍍鈴、5X114.3、18X8J及9J、OFFSET 45、4條16年石橋呔、鈴八成新、軚紋九成新、鈴邊有少花、
頭軚石橋NEXTRY軚 225-50-18,尾軚POTENZA S001軚245-45-18,無省軚,跟原車拆出銀色螺絲一套,114.3大五孔安裝。

17吋原廠本田STEPWGN RK5尾期鈴連呔一套 $3800
205-55-17,石橋TURANZE ER370,13年27週,17 X 6J,OFFSET 50,鈴無花九成新,呔紋八成新。

16吋原廠豐田ALPHARD鈴連呔一套 $2000
215-60-16,PIRELLI Cinturato P1軚,15年37週,16 X 6.5J,OFFSET 33,鈴無花九成新,呔紋九成新。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
2LOVE名:【小小PooH】
汽車/零件買賣Facebook專頁:>>>按呢度睇下專頁<<<

我鐘意呢套~XD
Gracia@2love

我可以跟在你身後 像影子追著光夢遊
我可以等在這路口 不管你會不會經過

http://www.sugar-fish.com/attachments/month_1801/18011823325b18283d5745f053.jpg
我鐘意呢套~XD
Yannyki 發表於 2018-1-18 23:41
首先你要換車先安裝到~XD
汽車/零件買賣Facebook專頁:>>>按呢度睇下專頁<<<

首先你要換車先安裝到~XD
wingyi1984 發表於 18/1/2018 23:46
你買架咪得囉~XD

你要邊架?0首期出車~可供4-6年車會~

你要邊架?0首期出車~可供4-6年車會~
wingyi1984 發表於 18/1/2018 23:51
你買咋~你自己簡~

我得呢D~隨便揀~睇岩送架比你又點話~

我得呢D~隨便揀~睇岩送架比你又點話~
wingyi1984 發表於 18/1/2018 23:59
MARK X

MARK-X G'S版~拎去吧~買左去唔駛改裝喇~全套改裝料全齊~

MARK-X G'S版~拎去吧~買左去唔駛改裝喇~全套改裝料全齊~
wingyi1984 發表於 19/1/2018 00:12
你送我梗係要架

點解冇平野執架~
樂仔是也

點解冇平野執架~
ha_pi 發表於 2018-1-19 09:54
你想要D咩平野先~你買既一定平D比你~

新增17同18吋
{重要聲明:本網站是以即時上載留言的方式運作,糖燥魚Sugar-fish 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本網站受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請對有關帖子進行舉報。本網站有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦可拒絕會員刪除一切資源或留言的權利(原創除外),如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。}